AANBOD

kernsessie teamtrajecten executive coaching peer-to-peer programmas

KERNSESSIE

Kennismaking die doordringt tot de kern

CroesvanDam gelooft in kort en krachtig. Al in de eerste sessie, de kernsessie, dringen we tot de kern door, of u nu met uw team of individueel bij ons aan tafel zit. Wij observeren, ondertitelen, confronteren, doorbreken en geven richting. Zodat u zelf verder kunt.

In de kernsessie doorlopen we liefst meteen een heel proces. Onze begeleiding maakt dat u zich bewust wordt van ingesleten patronen en reflexen en dat u inzicht krijgt in hoe het anders kan. U wordt meteen uitgenodigd om stappen te zetten, om ter plekke nieuwe ervaringen op te doen door te experimenteren met alternatieven. En te voelen wat het beste werkt om uw doelen te bereiken.

De kernsessie is niet voor niets ons handelsmerk. Regelmatig volstaat de kernsessie al om langdurige effecten te bereiken. Om u de eigen regie en het initiatief over uw leiderschap te geven. Soms ook is een vervolg zinvol; dan zetten we dat vervolg tijdens de kernsessie uit. Samen, in co creatie.

kernsessie teamtrajecten executive coaching peer-to-peer programmas

TEAMTRAJECTEN

Samen werken aan leiderschap

Hoe speelt u in op veranderingen in uw omgeving of organisatie? Wat vragen die veranderingen van leidinggevenden? Van individuen? Teams? Hoe haalt u het beste uit de mensen om u heen?

Wij onderzoeken graag met uw managementteam waar de kracht zit én waar de schoen wringt. Ongebonden, onafhankelijk, vrij. Hoe zijn de teamrollen en –taken verdeeld? Hoe gaat u om met conflicten? Welke beïnvloedingsstijlen hanteren de verschillende teamleden? We kruipen onder uw huid om verhoudingen en patronen bloot te leggen en waar nodig te doorbreken. Om uw koers te bepalen en samen met uw team tot een gezamenlijkheid, scherpte en openheid te komen die beklijft. Op een manier die bij uw organisatie past. Snel, grondig en effectief.

Onze teamtrajecten beginnen met een kernsessie en kunnen onderdeel zijn van een omvattender leiderschapstraject. Waarin we groepssessies afwisselen met intervisie en individuele begeleiding. Feedback met zelfreflectie. En waarin we teamcoaching combineren met de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. U krijgt inzicht in uw eigen kwaliteiten en drijfveren en leert die effectief in te zetten. Zo groeit u ook zelf in uw rol. Doet u nieuwe management- en communicatievaardigheden op. Krijgt u meer scherpte. Grip op professionals. Moed om los te laten en te delegeren. Wat u maar nodig heeft.

consultancy aanbod kernwaarden

EXECUTIVE COACHING

Persoonlijke en professionele ontwikkeling op hoog niveau

Ook op de hoogste positie kunt u tegen grenzen en beperkingen aanlopen. Hoe houdt u bijvoorbeeld de balans tussen controleren en delegeren, hoe kunt u anderen effectiever beïnvloeden, uw stijl aanpassen of uw communicatie verbeteren? Hoe vindt u uw draai in een nieuwe omgeving (onboarding)?

Met executive coaching van CroesvanDam krijgt u de sleutel in handen. U wordt zich bewust van uw automatische reflexen. Van hoe u reageert en wat u teweegbrengt. En dat u daarin keuzes kunt maken. U gaat alternatieven zien en daarmee experimenteren. Dat doet u niet alleen tijdens onze gesprekken, maar vooral daartussenin.

Zo ontdekt u welk gedrag in welke situatie het beste werkt om uw doel te bereiken. Ook leert u uw verborgen krachten en drijfveren beter in te zetten. Het resultaat van executive coaching van CroesvanDam is dat u de ontwikkeling in uw leiderschap doormaakt die u nodig had. En daarin zelf verder kunt groeien.

Ons aanbod begeleiding coaching consultancy

PEER-TO-PEER PROGRAMMA’S

Effectieve mix van sparring, leiderschapstraining en coaching

Onze peer-to-peer programma’s zijn periodieke leiderschapsontwikkelings-sessies met top executives uit verschillende bedrijfstakken. Professionals die aan elkaar gewaagd zijn in niveau, kennis, ervaring en leiderschap. U kunt met hen sparren op uw eigen niveau, maar de echte meerwaarde zit in de begeleiding van CroesvanDam.

In onze peer-to-peer programma’s combineren we intervisie op topniveau met leiderschapstraining en executive coaching. We onderzoeken wat er gebeurt in de interactie, de onderlinge ordening, de individuen, de balans. Wat er in de praktijk in uw organisatie speelt, gebeurt ook in onze sessies. Wij ondertitelen dat, reiken theoretische kaders aan en doen actieve interventies. En u krijgt handvatten aangereikt om uw context en netwerken effectiever te gebruiken.

Deze aanpak zorgt voor kruisbestuiving, verrijking en verdieping en brengt uw persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit op een hoger plan. Zo gaat u op uw eigen terrein nog beter functioneren, vanuit een natuurlijk en authentiek leiderschap.